Toelichting op wedstrijdkalender

Handicap limiet (exact handicap)

(..): Inschrijven ook voor hogere handicappers of non-handicappers, mits in bezit van het GVB. Zij spelen voor handicap (..).

Qualifying:

Qualifying wedstrijden zijn aangegeven in de kalender met een (Q)

Jeugd:

Onder jeugdleden worden verstaan die leden, die bij aanvang van het verenigingsjaar nog niet de leeftijd van 21 jaar hebben bereikt.
(J): Open voor deelname door jeugd in vermelde handicapcategorieën.
(J>14). Open voor deelname jeugd van 14 jaar of ouder
(J>18): Open voor deelname jeugd van 18 jaar of ouder

“Echte”parenwedstrijd:

Onder “echte” paren worden verstaan paren die óf gehuwd zijn óf langdurig samenwonen in de zin van de wedstrijd. Bij arbitraire gevallen blijft de beslissing tot deelname voorbehouden aan de wedstrijdleiding.

Kleding:

Het bestuur verwacht dat men zich voor de prijsuitreiking verfrist en omkleedt.
Indien een strikje bij een wedstrijd staat vermeld, is omkleden voor iedereen verplicht.

Starttijden:

De dames hebben tijdens de zomerperiode op donderdag starttijd vanaf 09.00 tot 12.00. Tijdens de winterperiode vanaf 09.30 tot 12.00. In competitietijd wordt eerder gestart.
Het seniorenconvent speelt op vrijdag. Er wordt afgeslagen op hole 1 en hole 10. Hole 1 en hole 10 gesloten in zomertijd van 08.45 tot 12.45 uur, in wintertijd van 09.30 tot 12.45 uur. is er een wedstrijd van het senioren convent, behalve als de wedstrijdkalender anders aangeeft.
In het zomerseizoen is de baan gesloten van 09.00 uur tot 12.15 uur en in het winterseizoen van 09.30 uur tot 12.45 uur. In competitietijd speelt het seniorenconvent slechts 9 holes en wordt gestart op hole 10.

Tee-sluiting:

De exacte teesluiting kan zien op de website of 2 dagen voor de wedstrijd opvragen bij de caddiemaster of het secretari­aat. Teesluitingen i.v.m. gezelschappen staan niet vermeld op de wedstrijdkalender