Nieuws en mededelingen Damescommissie

Birdy voor Geeranne Gimbrere en Wilma Smits

Verrassingsprijs Leontine Buytendijk en Marij Reinhoudt

Dankwoordje van Marie Therese en Claartje

Optreden door “de Liederentafel”

Hieronder verschijnen automatisch alle foto’s, die deze dag zijn gemaakt. Ze verspringen steeds per 3. Ook kunt u op het pijltje naar rechts of links klikken.

Afscheid Joos Janssen door Damesdag

Tijdens de Jaarvergadering van de DamesDag is afscheid genomen van Joos Janssen als lid van de DamesCommissie.

Na een warme toespraak door voorzitter Riny van Sundert werd Joos toegezongen door de DamesCommissie

met ondersteuning van alle aanwezigen

Waarna Joos terugkeek op een fijne tijd in de DamesCommissie.

Het logo van de DamesCommissie (door haar man Paul ontworpen) zal als herinnering aan Joos blijven.

Hierna ging ze nog een laatste keer op de foto met de hele DamesCommissie, inclusief de twee nieuwe leden: José de Bruijn (links op de foto) en Marie-Thérèse Tomlow (rechts boven).

met ondersteuning van alle aanwezigen

Waarna Joos terugkeek op een fijne tijd in de DamesCommissie.