Nieuws en mededelingen Damescommissie

Nieuws en mededelingen

Afscheid van Riny van Sundert en Annelies Willems, 28 augustus 2022

Afscheid van Riny van Sundert en Annelies Willems

Donderdag 28 juli 2022 hebben we afscheid genomen van Riny en Annelies, als lid van de DamesCommissie.

Voordat we afscheid van de dames namen, wordt enige ogenblikken stilte gevraagd om Margriet van Grinsven te gedenken. Zij is jarenlang zeer actief geweest in de Daco.

Daarna heeft Fred van Kampen ons bijgepraat over het WHS-systeem. Hij geeft uitleg over de Course Rating en de Slope Rating. We moeten altijd de brutoscores invoeren. Op een hole waar geen punten meer gehaald kunnen worden een 11 invullen (dus geen 0). Vervolgens wordt de WHS score berekend over het gemiddelde van de laagste 20 scores.

Hij ontvangt met veel dank een flesje wijn.

Dan gaan we over tot de orde van de dag: het afscheid van Riny en Annelies

In een samenspraak zetten de huidige combivoorzitters, Miek en Hanneke, beide dames in het zonnetje.

Riny was lid van de DamesCommissie sinds 2009 en heeft als voorzitter, de Cie door de Coronatijd geloodst.
Annelies was 9 jaar lid van de Daco en zij heeft de financiën beheerd en dat altijd zeer punctueel gedaan.

Beiden kregen 2 mooie wijnglazen met inscriptie en een prachtige bos bloemen als herinnering aan hun Daco-tijd.

ein schöner rücken kann auch entzücken

Nadat we hen met z’n allen hebben toegezongen kregen ze een daverend applaus en toostten we met een heerlijk glas, door de Daco aangeboden, op hen, de Daco en alle leden van de Damesdag.

Jammer, dat 2 leden van de Daco niet aanwezig konden zijn: Marian Jeuken, die fysieke klachten heeft en José de Bruijn, die een fietsongeluk heeft gehad.
Beide dames wensen wij een goed herstel!

Hanneke Neervoort

Vlaggetjeswedstrijd 28 april 2022

vlaggetjeswedstrijd

18 holes 1e:Mia van der Heijden

13 holes 1e: Mia Lommen

Origineel verkleed: Leonie Lokin (met zelf geborduurd logo op muts)en  Trudel Brenninkmeijer

Vriendinnendag 26 augustus 2021

Uitslag vriendinnendag 26 augustus 2021

1e prijs M Therese Tomlow en Claartje Berendsen

2e prijs Henriette Panken en mw Kamps

3e prijs Marian Jeuken en Nicole Klaasen

De Twearey voor Martine de Jong en Helma Steijn

Birdy voor Geeranne Gimbrere en Wilma Smits

Verrassingsprijs Leontine Buytendijk en Marij Reinhoudt

Dankwoordje van Marie Therese en Claartje

Optreden door “de Liederentafel”

Hieronder verschijnen automatisch alle foto’s, die deze dag zijn gemaakt. Ze verspringen steeds per 3. Ook kunt u op het pijltje naar rechts of links klikken.

Afscheid Joos Janssen door Damesdag

Tijdens de Jaarvergadering van de DamesDag is afscheid genomen van Joos Janssen als lid van de DamesCommissie.

Na een warme toespraak door voorzitter Riny van Sundert werd Joos toegezongen door de DamesCommissie

met ondersteuning van alle aanwezigen

Waarna Joos terugkeek op een fijne tijd in de DamesCommissie.

Het logo van de DamesCommissie (door haar man Paul ontworpen) zal als herinnering aan Joos blijven.

Hierna ging ze nog een laatste keer op de foto met de hele DamesCommissie, inclusief de twee nieuwe leden: José de Bruijn (links op de foto) en Marie-Thérèse Tomlow (rechts boven).

met ondersteuning van alle aanwezigen

Waarna Joos terugkeek op een fijne tijd in de DamesCommissie.

Fortuna Heading Text