Regels

We hebben een aantal regels opgesteld zodat iedereen onze golfbaan op een prettige en gepaste manier kan gebruiken.

Gepaste kleding

De kleding die mensen op onze golfclub dragen, betitelen we zelf als ‘gepaste golfkleding’. Dit betekent dat shirts of blouses wel zijn toegestaan, maar dat ze moeten worden voorzien van een kraag. U mag ook gewoon een jeans, zonder rafels of scheuren, dragen.

Caddiemasters en marshalls

De caddiemasters en marshalls houden het toezicht op de golfbaan. Leden en gasten zijn verplicht om zich aan de instructies van de caddiemasters en marshalls te houden.

Roken

Indien er een rookverbod is aangegeven bij de 1e en 10e tee, mag er op de baan niet worden gerookt. Tot de baan wordt ook de driving-range, oefenhole, puttinggreen en de pitch- en puttcourse gerekend.

Plaatselijke regels

We hebben een aantal plaatselijke regels opgesteld. Deze zijn vermeld op de mededelingenborden bij de 1e en 10e afslag en op de scorekaart.

Baanpersoneel

Het baanpersoneel heeft altijd voorrang. Wacht met slaan in de richting van het personeel totdat zij duidelijk hebben aangegeven dat u dit kunt doen.