NGF competitie

Alle info over indeling teams, starttijden enz. is te vinden op de home-page onder de kop NGF Competitie of klik HIER

Toelichting:

De captains zorgen zelf voor de teamsamenstelling.  Zijn er onvoldoende spelers of problemen binnen het team dan kan de TC een actieve rol spelen.

Leden  met een EGA-handicap die competitie willen gaan spelen kunnen rechtstreeks een captain benaderen of zich aanmelden bij een van de TC-leden; elk jaar uiterlijk per  1 september. Een team bestaat uit minimaal 6 spelers. Deelname vereist een exact-handicap van maximaal 36, spelvorm is matchplay. De competitiedagen zijn greenfee-vrij. De kosten zijn ca. 50,- euro pp per speeldag voor  het “samen uit samen thuis-principe”, voornamelijk voor  lunch, diner en drankjes.  Daarnaast kosten  voor  greenfees bij het  voorspelen op andere banen.

Deelname  aan de Seniorencompetitie is  vanaf  50 jaar. De competitie start meestal eind maart/begin april en loopt tot ongeveer eind mei. Indien er promotiewedstrijden gespeeld moeten worden loopt het langer door.

Zie: www.ngfcompetitie.com.  Daar zijn alle uitslagen van een aantal jaren terug te vinden.