Limburgse Golf Kampioenschappen , LGK

Limburgse Golf Kampioenschappen

Een eendaags golf-event  op de eerste zondag in oktober waar 12 Limburgse clubs om de titel strijden. Jaarlijks wordt door de TC in juli bepaald welke spelers -3 dames en 3 heren – onze club gaan vertegenwoordigen.  Criteria daarvoor zijn de behaalde resultaten in gespeelde clubwedstrijden:  de clubkampioenschappen Strokeplay , Matchplay en de maandbekers.

In 2019 zijn afgevaardigd naar GC&C Hoenshuis: Loredana Brutera, Birgit van Gasselt, Jeanine Lommen, Noa Janssen, Barry Jaspers en teamcaptain Geert Willems. Winnaar is Hoenshuis,  Geijsteren eindigde als 2de.

In 2018 zijn afgevaardigd naar Crossmoor: Leontine Buytendijk, Birgit van Gasselt, Jeanine Lommen , Noa Janssen, Ben Driessen en teamcaptain Geert Willems.  Winnaar is Hoenshuis, Geijsteren eindigde als 6de.

Zie limburgsekampioenschappen.nl