Teams Geijsteren met alle namen

Golf-& Countryclub Geijsteren, COMPETITIE  2022

HEREN-ZONDAG:

HEREN 1 (27 holes)  Captain: Paul Brouwer – Twan van Bussel – Henri Camps – Jeroen Cattoir – Raf Dittrich – Frans Osther – Harry Paul Stassen.  Reserves: Alexander Brouwer – Henk de Jong – Sjef Schlooz .

HEREN 2 ( 27 holes) Captain: Harry Brok – Guus van Bergen – Henk van der Heijden – Elroy Jansen  – Barry Jaspers – Peter Walraven – Patrick Zwiers – Mike Cremers. Reserve: Raf Dittrich.

HEREN 3 (27 holes)  Captain: Harry Geurts – Hans de Bie – Erwin Lups – Barry Plooyer – Gijs van Putten – Guido van der Steen – Bert Viersma – Pieter-Jan Wasser.

HEREN 4 (27 holes) Captain: Peter Price – Peter Basten – Gerárd van Dijck – Dolf Matulessy – Peter Stocks  – Lambert Wilms.

HEREN 5 ( 27 holes)  Captain: Henk Steeghs – Charles van Elst – Ralph Kessels – Matthieu Linders – John Steeghs – Onno in ’t Veld – Eric Vullings – Pieter Weijs. Reserve: Peter van Kuijk.

HEREN 6 (27 holes)  Captain: Bart Debets – Ben Driessen- Aleksander Konieczek – Wouter Kortooms – Marius Peters – Géon Reijnen – Cees Roeleveld -Chris Windhouwer.

HEREN-VRIJDAG:

HEREN SENIOREN  1 (18 holes)  Captain: Peter Sijberts – Hein Fick – Pieter Gerrits – Bob Jilesen – Fred van Kampen – Jos Manders.

DAMES -ZONDAG:

DAMES 1 (27 holes)  Captain: Olga Ploegmakers – Loredana Brutaru – Birgit van Gasselt – Mireille Janssen – Marlies Kerremans – Mieneke Menheere – Yvonne van Mulken. Reserve: Door van Tartwijk

DAMES-DONDERDAG

DAMES SENIOREN 1 (27 holes)   Captain: Marina Lutam – Nellie Basten – Annie Dittrich – Ria Frenken – Geeranne Gimbrere – Miriam Smeets – Jokie de Vos. Reserve: Leentje Pietjouw.

DAMES SENIOREN 2 (27 holes) Captain: Anke van der Velden – Lenie Hoogenboom – Wilma van Iperen – Esther Kouwenberg – Barbara Reuwer – Riny van Sundert – Ineke Willemse.

DAMES SENIOREN 3 (27 holes) Captain: Ineke Giebels – Leontine Buytendijk – Marie-Louise van Gemert – Marian Jeuken – Henriëtte Panken – Marie Louise Sala – Dinie Sommerdijk – Marie-Therese Tomlow. Reserve Claartje Berendsen.