Nieuwe caddiemaster: Bert Hendriks

Het bestuur is verheugd u mee te delen dat Bert Hendriks vanaf 15 juli onze nieuwe caddiemaster is.

De nieuwe Caddiemaster stelt zich graag aan u voor

Mijn naam is Bert Hendriks, 62 jaar, woonachtig in Cuijk en ik ben sinds augustus 2017 lid de G&CC Geijsteren. In 2000 ben ik gestart met golfen bij Burggolf Wijchen, daarna naar Bleijenbeek en nu naar volle tevredenheid in Geijsteren (had ik veel eerder moeten doen maar ja, berouw komt na de zonde).
Afgelopen januari ben ik gestopt als zelfstandig communicatieadviseur en -manager. Een zee van tijd lag voor mij klaar en daar heb ik dan ook goed gebruik van gemaakt voor allerlei klusjes en heel veel golfen. Niettemin merkte ik dat ook de verveling begon binnen te sluipen ondanks verschillende vrijwilligers bezigheden zoals bij voorbeeld de organisatie van de jaarlijkse Cuijkse Golfdag. Net op dat moment maakte Ian bekend dat hij wilde vertrekken als caddiemaster. Dat zette mij aan het denken en ik zag in de ontstane vacature een prima mogelijkheid om het aangename (bezig zijn in een prachtige omgeving) met het nuttige (de club gastvrij en vriendelijk op de kaart zetten) te verenigen.
Vervolgens heb ik gereageerd en een goed eerste gesprek gevoerd met het bestuur. Afgelopen week hebben we de zaak rond gemaakt. Per 15 juli ga ik starten met een paar meeloopdagen bij enkele verenigingen uit onze hospitality chain om snel wat ervaring op te doen en mijn ogen en oren goed de kost te geven. In augustus full time aan de slag om samen met Rachel, Eric, team greenkeeping, marshalls, vrijwilligers en alle leden de vereniging succesvol te laten zijn.
Tot ziens in de baan,
Bert Hendriks