Jaarbeker 9 holes inschrijven t/m maandag 15 april

Beste leden,

Nieuw en als testcase zijn in het wedstrijdprogramma zijn 4 wedstrijden Jaarbeker 9 holes stableford opgenomen. Bijzonder is, dat deze wedstrijden slechts over 9 holes worden gespeeld en wordt gestart op het eind van de middag. Daarmee willen wij ruimte maken voor diegenen, die overdag niet kunnen, leden, die routine willen opdoen met het meedoen aan wedstrijden en uiteraard de groeiende groep van leden, die 9 holes willen spelen. Twee wedstrijden worden in de eerste helft en twee wedstrijden in de tweede helft van het jaar gespeeld.

Het initiatief is binnen de club positief ontvangen, maar dat hebben wij nog niet kunnen aflezen aan de inschrijvingen. Vandaar dat wij deze wedstrijden ook via de mail onder de aandacht brengen. De tee keuze kunt u zelf bepalen, starttijden kunnen we voor de eerste 3 wedstrijden leggen tussen 17.00 en 18.30, dus graag aangeven of u vroeg of later wilt starten. U speelt in een driebal. De winnaars in de twee categorieën zijn degenen, die het hoogst scoren in the best of tree. Bij de laatste wedstrijd vindt tevens de prijsuitreiking plaats. Iedere wedstrijd bent u welkom, dus u hoeft niet als basis te gaan voor het klassement, meedoen is belangrijker dan winnen ! Vragen, bel gerust met de wedstrijdleiding.

Doet u mee ? Inschrijven kan tot a.s. dinsdag, 18.00 uur. Graag tot ziens.

De wedstrijdleiding

Harry, Martin, Hans ten Berge