Geijsteren Gastheer 35e Nationaal Open Matchplay

Tijdens het evenement zal de baan volledig gesloten zijn op maandag 12 juni en donderdag 15 vrijdag 16 en zaterdag 17 juni.

Geijsteren Gastheer Nationale Open Matchplay Kampioenschappen 2023

Voor het 35ste jaar op rij organiseren we in juni als Golfclub Geijsteren samen met de PGA en de NGF weer een van de meest prestigieuze toernooien die Nederland rijk is. De betere golfers komen zich dan van hun beste kant laten zien op een golfbaan die er dan ook weer op zijn allerbest bij zal liggen.

In de PGA Monday Tour wedstrijd van maandag 12 juni wordt het deelnemersveld  aangevuld met iedereen die zich nog dient te kwalificeren voor deelname aan het toernooi. Doen onze beste spelers mee en kunnen ze zich kwalificeren? Life-scoring voor deze dag is te volgen op de gratis te downloaden golfgeniusapp.

Programma voor de Nationale Open Matchplay Kampioenschappen 2023

• Donderdag 15 juni vanaf 08.00 uur: Eerste wedstrijddag
  • Vrijdag 16 juni: Kwartfinales en Pro-Am wedstrijd
  • Zaterdag 17 juni: Finaledag met in de ochtend de halve finales (dames, heren en senioren) en in de middag de finales.

De aanvangstijden op vrijdag en zaterdag worden tijdig aangekondigd via onze eigen website en golf.nl. Via de NGF website zijn de scores live te volgen.

Meelopen met de beste golfers van Nederland is niet alleen een genoegen, maar ook bijzonder leerzaam.

Hopelijk zien we elkaar onder een stralend zonnetje!

Henk de Jong,
Voorzitter Nationaal Open Matchplay Kampioenschappen