Vele leden brengen met regelmaat gasten mee om kennis te maken met onze baan en club. Menigeen komt met enthousiasme terug en vertelt het rond. Een aantal wordt zelfs lid nadat ze door onze leden zijn geïntroduceerd. Alle lof!!
Iedereen is van harte welkom om te genieten van het groen en de gastvrijheid van Geijsteren.

Voor die gastvrijheid en laagdrempeligheid maken we gebruik van de ballenspiraal in plaats van strikte starttijden. De ballenspiraal werkt erg goed mits deze ook correct gebruikt wordt.
Met grote regelmaat lijken leden een vaste starttijd af te dwingen omdat ze gewend zijn met hun golfmaatjes op dat tijdstip/dagdeel te golfen.
De baan én de ballenspiraal is er voor iedereen. De ballenspiraal is de startvolgorde, ongeacht of je een week lid bent of al 25 jaar. Gasten, leden en marshalls stuiten op conflicten bij de eerste tee als flights nog niet starten omdat een aantal nog op de parkeerplaats staat of te weinig ballen voor alle flights zijn geplaatst. Dit is niet de gastvrijheid de we willen aantreffen of uitstralen. Als u start met een discussie op hole 1 blijft u er letterlijk achteraan lopen.
Treft u op uw favoriete moment een ander op de teebox? Vraag hem/haar niet wat hij/zij komt doen op uw tijdstip

Geniet van groen en gastvrij Geijsteren en geniet samen!

De bal ligt bij u

Met gastvrije groeten