In de laatste ALV hebben we aangekondigd dat we het clubhuis willen renoveren en hiervoor financiering nodig hebben. We hebben ervoor gekozen om via obligaties fondsen te werven. We hebben inmiddels een 20 tal positieve reacties, goed voor een kleine 30 obligaties. Er wordt veel belangstelling getoond voor dit project, hetgeen ons zeer verheugt. 

Door de vele positieve reacties hebben wij als bestuur het besluit genomen om de aanpassingen van het clubhuis te gaan realiseren. Gezien de grote belangstelling hebben we er voor gekozen om een totale aanpassing van het clubgebouw te realiseren, inclusief de benedenruimtes als kleedkamers en toiletten.  

De volgende stap die we gaan zetten is het opmaken van de voorwaarden en overeenkomst voor aankoop van de obligaties. Als de financiering rond is zullen we een commissie oprichten die zich zal bezighouden met de realisatie van de plannen. De commissie zal bestaan uit een mix van bestuursleden, experts en leden. Meer informatie zal de komende maanden volgen.
Het Bestuur

Inloggen voor leden

 Wachtwoord vergeten
Onthoud wachtwoord
Scroll Up